Julia Pettersson!

Two things...

Två maträtter som jag INTE kan laga

Hmmm... Svårt, det mesta går ju att laga med recept men något jag aldrig testat laga är olika typer av skaldjur.  Jag är faktiskt rätt så duktig på att laga mat och baka så ;)

Två saker jag är beroende utav

Redbull zero (eller egentligen alla typer av energidrycker som är sugarfree). Att vara brun är jag också beroende av vare sig det är brun utan sol, spraytan, solarium eller vanlig sol så måste jag ha något utav det. Trivs inte i att vara blek och tycker inte det passar mig. Dock har folk börjat klaga på att jag är fööör brun, men ser inte det själv så lär väl ha blivit färgblind.

Två saker jag ofta tänker på

Framtiden tänker jag ofta på, vad jag ska jobba med, vart jag kommer bo och hur mitt liv i allmänhet kommer att se ut. Jag tänker på hur det kommer vara att fylla 18 och 20 osv. En annan sak jag ofta tänker på är kärlek. Haha jag undrar om jag någonsin kommer bli kär och hitta min allra första kärlek? Hade varit underbart tror jag men också sjukt jävla jobbigt.

Två saker jag brukar göra på kvällarna

Smörja in hela kroppen med body lotion och ta nagelbandsolja innan jag går och lägger mig. Och så brukar jag blogga och plugga varje kväll om jag har tid.

Två saker jag måste börja tänka på

Har jag köpt alla julklappar? Jag måste börja göra julrim till julklapparna och så måste jag tänka på vad jag ska ha på mig på julafton. Haha ganska så ytliga saker men vad gör de, sånt är okej att tänka på.

Två saker jag har gjort den senaste tiden

Pluggat massor och hållt tal inför klassen vilket jag är så stolt över. Det blev faktiskt väldigt bra och är supernöjd! Jag har också slösat alldeles för mycket pengar senaste tiden på onödiga grejer. Köpt alldeles för mycket fika och mat och för många redbull. För övrigt visste ni att en sån där liten redbull på pressbyrån kostan 26kr??!! Rena rånet. Och då tänker ni, varför köper hon inte på en mataffär då? Jo för jag blir leggad där det är 15årsgräns (ser jag ut att vara 14 år verkligen?) och har tyvärr ingen legitimation haha, får väl ta och skaffa de innan februari då jag blir 18.

 

Två materiella saker jag vill äga

Jag vill äga ett par moonboots som jag kan strosa runt i hela vintern och så vill jag äga vinglas från Carolina Gynning! Önskar mig verkligen sånna glas i 18årspresent.

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas