Julia Pettersson!

Min önskelista 2016

Nu har jag tjatat så mycket om julklappar men aldrig sagt vad jag själv önskar mig så jag känner att det är hög tid för det idag.

Jag önskar mig egentligen inget speciellt men har lagt ihop lite saker som jag mer än gärna skulle kunna tänka mig. Om jag tänker på nödvändiga saker så önskar jag mig smink, underkläder, en plånbok och body lotion. Men jag tycker att det är så tråkigt att önska sig så kan väl ta upp det andra också. Hade verkligen velat ha en axelväska med patches på, inte just denna från gucci då det känns väldigt pricy för en väska man kan tröttna på men någon liknande. Önskar mig också gosiga tröjor och strumor. Ett par moonbots i denna guldiga färg, har dock ingen som helst aning om vart man kan få tag på de? Och så till sist önskar jag mig byxor. Ett par svarta eller gröna cargopants då mina nuvarande är trasiga och så önskar jag mig olika typer av skinn/mocka byxor.

Egentligen kommer jag nog köpa det mesta av detta själv innan jul och på mellandagsrean men det är ju alltid kul att se andras önskelistor. 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas